Makeup online bestellen, snelle levering en goede service!

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Vakantie make-up tips

  • Geplaatst op
  • Door team Lavertu
  • 0
Vakantie make-up tips

vakantie make-up tips voor je huid & lippen!

Ik ga op reis en ik neem mee… Make-up! Maar welke, wat en hoeveel neem je nou precies mee?

Als het zonnig is en ik zie iemand op het terras met een dekkende foundation op, vind ik het toch altijd a ‘little too much’! Vooral op het strand vind ik het echt niet mooi. In de zon transpireer je sneller en zie je een volle foundation al snel wat op de huid liggen.

Vakantie make-up voor je huid:

Wanneer je gewend bent een foundation te dragen, zal je je kaal voelen als je dit ineens niet draagt. Maar een foundation dragen naar het strand is ‘not done’. Daarom kan je het beste kiezen voor een zonnebrandcrème met een tintje erin.

Zelf kies ik tijdens een vakantie make-up geen foundation, maar kies ik liever voor een concealer om plekjes te camoufleren. Daarover heen gebruik ik een mooie lichte poeder om de concealer te fixeren. Met deze poeder matteer ik tegelijkertijd mijn huid, zonder een poederachtig gezicht te creëren.

Terre de Soleil is hier perfect voor. Terre de soleil is een gebakken poeder, verrijkt met jojoba olie, vitamine E en liposomen die de huid verzacht en laat ademen.

De fijne micro samenstelling maakt het mogelijk om Terre de Soleil dun en gelijkmatig aan te brengen. Met een terracotta poeder zou je nog heel licht een blush kunnen aanbrengen, net die extra touch voor je vakantie make-up

Vakantie make-up voor je lippen: OVERDAG & AVOND

Voor je lippen vind ik dat je altijd lekker voor fel en opvallend kan kiezen. Een simpele labello kan heerlijk zijn om je lippen te verzorgen. Maar een felle lippenstift kan juist weer heel goed voor op het strand. Voor naar het strand vind ik de LIPSTICK EXCELLENT geweldig. Deze felle tinten staat super leuk bij je zomerhuidje, en de felle kleur kan heel je gezicht ophalen. Juist een leuk effect wanneer je juist wat minder make-up dan normaal draagt. Zo voel je je toch niet zo kaal. En niet te vergeten, de lipstick blijf de gehele dag zitten!

in de avond kan je hetzelfde aanhouden als overdag. Alle kleuren en texturen waar je op dat moment zin in hebt. Van Nude tot Neon en van een Gloss tot Mat! 

Wat dragen jullie altijd als vakantie make-up?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden