Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Lavertu silicone beauty blender

Lavertu silicone beauty blender

€7,95
Nieuw Lavertu silicone blender! De populairste applicator in de cosmetica branche. Ideaal voor vloeibaar make-up.
1-2 werkdagen
Make-up | online bestellen bij LAVERTU Cosmetics Nederland.
 • Cruelty-Free
  All products
 • Fast Delivery
  Shipped the same day
 • Questions?
  Contact us
 • Highest quality
  selecting minerals and ingredients of the highest quality
Beschrijving

Door een siliconen blender van LAVERTU te bestellen verspilt u nooit meer make-up. Dit is de nieuwste trend applicator in de cosmetica branche. De blender is zo ontworpen dat het geen make-up opneemt. Het product is dus superzuinig, makkelijk schoon te maken en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Dit is ideaal voor vloeibare make-up. Bent u geïnteresseerd? Een siliconen blender bestellen doet u heel eenvoudig online.

Een siliconen blender met thermoplastisch polyethaan bestellen

De doorzichtige implantaat-achtige applicator heeft een siliconen oppervlak en is ingekapseld in super flexibel materiaal genaamd thermoplastisch polyethaan. Dat zegt u misschien niets, maar dit materiaal zorgt ervoor dat uw foundation, highlighter of cream blush niet wordt opgezogen. Door de gladde textuur hoeft u niet zoveel van uw make-up te gebruiken.

Eenvoudig schoon te maken

De siliconen blender is heel eenvoudig schoon te maken. Dit komt doordat u de make-up af kunt spoelen met water en zeep. U hoeft niet te wachten tot het is gedroogd, zoals dit wel het geval is bij uw make-up kwasten. Letterlijk: wassen en klaar.

Kies voor een product die lang houdbaar is

De siliconen applicator is langer houdbaar dan een make-up spons. U vervangt het product wanneer u denkt dat dit nodig is, dat zal wel eventjes duren. Wilt u een siliconen blender bestellen? Plaats het product dan in uw winkelwagen en rond de bestelling af. Binnen 1 à 2 werkdagen ligt het product bij u op de deurmat. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 073 6564010 of vul het contactformulier in