Fresa Cosmetics BV is een Nederlands cosmeticabedrijf dat onder de merknaam LAVERTU in 1985 gestart is met het ontwikkelen van eigen exclusieve cosmeticaproducten. Het merk neemt de tijd om haar producten tot in perfectie te ontwikkelen. Voor het beste resultaat worden daarom alleen mineralen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit geselecteerd. Diepe prachtige kleuren en cosmetica die zijdezacht aanvoelt.

De dierproefvrije make-up van LAVERTU is makkelijk aan te brengen op uw gezicht. De make-up blijft lang zitten en hebben kalmerend effect op uw huid. Ware schoonheid zit van binnen, maar van buiten wilt u dat natuurlijk ook uitstralen. Met de luxe make-up van LAVERTU kunt u nog meer laten zien wie u bent.

 

 

 

 

 

 

SHOP SNEL EN EENVOUDIG LAVERTU MAKE-UP

Alleen op de officiële website lavertucosmetics.com vind je het volledige LAVERTU assortiment. Laat u verrassen door de hoogwaardige ingrediënten.

EXCLUSIEVE MAKE-UP ONLINE BESTELLEN

Fresa Cosmetics BV is een Nederlands cosmeticabedrijf dat onder de merknaam LAVERTU in 1985 gestart is met het ontwikkelen van eigen exclusieve cosmeticaproducten. Alle make-up is eenvoudig online te bestellen op onze website. De producten van het kwaliteitsmerk zijn vervaardigd in Italië, het land van mode, make-up, kunst en design.

MAKE-UP ONLINE BESTELLEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

LAVERTU neemt de tijd om haar producten tot in perfectie te ontwikkelen. Voor het beste resultaat worden daarom alleen mineralen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit geselecteerd. Diepe prachtige kleuren en cosmetica die zijdezacht aanvoelt.

LAAT UW WARE SCHOONHEID ZIEN

De dierproefvrije online te bestellen make-up van LAVERTU is makkelijk aan te brengen op uw gezicht. De make-up blijft lang zitten en hebben kalmerend effect op uw huid. Ware schoonheid zit van binnen, maar van buiten wilt u dat natuurlijk ook uitstralen. Met de luxe make-up van LAVERTU laat u nog meer zien wie u bent.

SHOP SNEL EN EENVOUDIG LAVERTU MAKE-UP

Alleen op onze officiële website vindt u het volledige LAVERTU make-up assortiment die u online kunt bestellen. Van stijlvolle nagellak en zelfkleurende lipstick tot luxe bronzer en een unieke eyeliner, u vindt het in ons ruime aanbod. Laat u verrassen door de hoogwaardige ingrediënten van onze producten.

OOK INTERESSANT

zelfkleurende lipstick | mascara bestellen | nagellak bestellen